Schoorsteenveger Zwaagdijk AAS | Het vertrouwde gezicht in de Zwaagdijks schoorsteen

AAS Onderhoudsbedrijf is opgericht in 1985 en is gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen en tevens plegen wij onderhoud en reparatie aan kleine gasapparaten. Wij leveren en plaatsen alle gangbare schoorsteenkappen voor open haarden, gaskachels, of ontluchtingskanalen
Onze pluspunten zijn:

1. Wij berekenen geen voorrijkosten.
2. Wij berekenen geen parkeerkosten.
3. Afspraken in tijdblokjes van twee uur.
4. Meerdere kanalen grote korting.
5. Ook maken wij kleine gasapparaten schoon en/of repareren deze onder garantie.
6. Tijdens het stookseizoen avonds tot 9 uur bereikbaar +31(0)20-2441912
7. Wij zijn Rijksgediplomeerd schoorsteenveger lid ASPB.
8. Vogelnesten verwijderen vaak tegen kleine meerprijs

Zwaagdijk

Zwaagdijk is een dorp en dijk in de gemeente Medemblik in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Zwaagdijk is tegenwoordig formeel opgedeeld in twee dorpskernen: Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West. Zwaagdijk wordt echter nog steeds als plaatsnaam gebruikt; meestal voor beide dorpskernen, maar soms ook alleen voor Zwaagdijk-Oost. Tezamen hadden ze in 2019 1730 inwoners. De plaatsnaam Zwaagdijk komt van oorsprong mogelijk van de aanduiding de dijk boven Zwaag. De dijk- en plaatsnaam komt in het Nederlands voor het eerst in 1466 als Zwaechdijck, later nog als Swaech Dyck en Swaegh Dyck.
Op een bepaald moment ontstond er de banne Hoog- en Laag-Zwaagdijk, deze viel tot 1795 formeel onder de stad Medemblik. Deze omvatte naast Zwaagdijk ook het huidige dorp Onderdijk, en een aantal buurtschappen die inmiddels zijn verdwenen als zelfstandige woonkernen.

Voor afspraak of info bel 06-42134795