Schoorsteenveger Zwaag AAS | Het vertrouwde gezicht in de West-friese schoorsteen

AAS Onderhoudsbedrijf is opgericht in 1985 en is gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen en tevens plegen wij onderhoud en reparatie aan kleine gasapparaten. Wij leveren en plaatsen alle gangbare schoorsteenkappen voor open haarden, gaskachels, of ontluchtingskanalen
Onze pluspunten zijn:

1. Wij berekenen geen voorrijkosten.
2. Wij berekenen geen parkeerkosten.
3. Afspraken in tijdblokjes van twee uur.
4. Meerdere kanalen grote korting.
5. Ook maken wij kleine gasapparaten schoon en/of repareren deze onder garantie.
6. Tijdens het stookseizoen avonds tot 9 uur bereikbaar +31(0)20-2441912
7. Wij zijn Rijksgediplomeerd schoorsteenveger lid ASPB.
8. Vogelnesten verwijderen vaak tegen kleine meerprijs

Zwaag

Zwaag is een dorp in de gemeente Hoorn, in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het dorp werd gesticht rond de 13e eeuw na Christus. Tot 1 januari 1979 was Zwaag een zelfstandige gemeente en maakt sindsdien deel uit van de gemeente Hoorn. Het dorp heeft zelfs enige tijd stadsrechten gehad. Maar door voortdurende onenigheid met Hoorn heeft Zwaag deze rechten moeten opgeven. Daarna is Zwaag altijd een dorp gebleven.
Elk jaar wordt er in Zwaag carnaval gevierd. Tijdens het carnaval vindt er in Zwaag een optocht plaats waarbij de optochtdeelnemers in een lange stoet een vaste route door het dorp afleggen, met praalwagens die soms allerlei politieke betekenissen hebben. Dit evenement dat telkens meer dan 50.000 bezoekers trekt wordt door Carnavalsvereniging het Masker georganiseerd. In 2016 heeft de vereniging uit handen van de burgemeester van Hoorn, Yvonne van Mastrigt, een Koninklijke erepenning ontvangen. Het Masker heeft deze Koninklijke Erepenning ontvangen tijdens het 50-jarige bestaan van deze vereniging.

Voor afspraak of info bel 06-42134795