Schoorsteenveger Wognum AAS | Het vertrouwde gezicht in de Wognums schoorsteen

AAS Onderhoudsbedrijf is opgericht in 1985 en is gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen en tevens plegen wij onderhoud en reparatie aan kleine gasapparaten. Wij leveren en plaatsen alle gangbare schoorsteenkappen voor open haarden, gaskachels, of ontluchtingskanalen
Onze pluspunten zijn:

1. Wij berekenen geen voorrijkosten.
2. Wij berekenen geen parkeerkosten.
3. Afspraken in tijdblokjes van twee uur.
4. Meerdere kanalen grote korting.
5. Ook maken wij kleine gasapparaten schoon en/of repareren deze onder garantie.
6. Tijdens het stookseizoen avonds tot 9 uur bereikbaar +31(0)20-2441912
7. Wij zijn Rijksgediplomeerd schoorsteenveger lid ASPB.
8. Vogelnesten verwijderen vaak tegen kleine meerprijs

Wognum

Wognum is een dorp in de gemeente Medemblik in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het heeft een oppervlakte van 21,42 km², en een inwonertal van 6.285 (2019). Het is gelegen in de regio West-Friesland, net ten noorden van de stad Hoorn.

De gemeente Wognum die in 1811 werd ingesteld, omvatte ruwweg de oude banne Wognum. Al een jaar later kwam daar de gemeente Wadway bij. Het grondgebied van deze gemeente bleef daarna vrijwel onveranderd tot 1979. In dat jaar fuseerde zij met de toenmalige gemeente Nibbixwoud, die Nibbixwoud en Hauwert omvatte. Hauwert kwam echter bij de gemeente Noorder-Koggenland. De nieuwe gemeente Wognum werd opgeheven op 1 januari 2007, en haar grondgebied kwam in zijn geheel bij de nieuwe gemeente Medemblik die per 1 januari 2011 werd uitgebreid met de voormalige gemeentes Wervershoof en Andijk, waarmee de gemeente Medemblik nu qua oppervlak de grootste is in West-Friesland.

Voor afspraak of info bel 06-42134795